Na dërgoni Email

Merrni mbështetje të shpejtë

+86-21-63335991
RRETH UGW
Prodhuesi i zorrëve dhe montimeve hidraulike me presion të lartë
e cila është e specializuar në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e zorrëve hidraulike me presion të lartë dhe montimit për më shumë se 20 vjet.
KOMPANIA UGW
Cilësi e përkushtuar, e drejtuar nga klientët, teknologjia udhëheqëse.
I gjithë produkti i zorrës përputhet ose tejkalon ISO, SAE, 
Standardi EN dhe DIN.

KATEGORIA E PRODUKTEVE

Produkte me cilësi të lartë, teknologji lider

APLIKACIONET

UGW Hydraulic është e specializuar në projektimin, prodhimin dhe shitjen e zorrëve hidraulike me presion të lartë.Tubat hidraulikë përdoren në një gamë të gjerë aplikimesh ku ka nevojë për të transmetuar fuqinë e lëngut.

Tubat hidraulikë që përdoren për

Gypat hidraulikë përdoren në një gamë të gjerë aplikimesh ku ka nevojë për të transmetuar fuqinë e lëngut.Këtu janë disa përdorime të zakonshme të zorrëve hidraulike: sistemet hidraulike, makineritë industriale, hapësira ajrore dhe aviacioni, aplikimet detare dhe në det të hapur, miniera dhe ndërtimi, dhe trajtimi i materialeve duke përfshirë sistemet e transportuesit, ashensorët dhe cilindrat hidraulikë.
 

Zorrë hidraulike për rondele me presion

Gypat hidraulikë të larës me presion janë me presion të lartë në krahasim me zorrët e tjerë hidraulikë dhe kërkojnë presione shumë të larta deri në 4000 PSI dhe 6000 PSI.Zorrat hidraulike me presion të lartë janë projektuar për t'i bërë ballë presionit të pastrimit dhe janë mjaft të fuqishëm për të spërkatur ujë për të pastruar makinat dhe dyshemetë.Tubi i brendshëm i një zorrë larëse presioni nuk ka nevojë të jetë rezistent ndaj vajit.

Llojet dhe aplikimet e montimit hidraulik

Pajisjet hidraulike vijnë në një larmi dizajnesh dhe aplikimesh.Ato përdoren për të lidhur zorrët hidraulike me komponentë të tillë si cilindra hidraulikë, gypa, tuba ose lloje të ndryshme të zorrëve hidraulike brenda një sistemi hidraulik.Këto pajisje përdoren zakonisht në aplikime të drejtuara hidraulike si tubacionet, robotika, linjat e montimit dhe pajisjet e rënda.
HEBEI YOULU FLUID TEKNOLOGJIA CO, LTD
E themeluar në vitin 2013, me selinë kryesore në Hebei, Kinë, 'Youlu shanglai' (shkurt si 'UGW hydraulic' më poshtë) është një markë ombrellë e kompanisë 'Hebei Youlu Fluid Technology Co. Ltd', e cila është e specializuar në projekton, prodhimin dhe shpërndarjen e zorrëve hidraulike me presion të lartë dhe montimit prej më shumë se 20 vjetësh.

Përvoja

Që nga viti 2013

Anëtar

150+ njerëz

Shërbimi

24 ore

Zona

70000 m²

Linjat e prodhimit

20+

Kapaciteti vjetor

30 milionë metra

LAJMET E FUNDIT

Lajmet tona do të përditësohen me kohë, ju lutemi na kushtoni më shumë vëmendje.

Cilat janë llojet e zorrëve hidraulike dhe si t'i zgjidhni ato

Zorra hidraulike përdoret në aplikime të ndryshme, duke përfshirë makineri inxhinierike, bujqësi, naftë dhe gaz dhe industri të tjera me presion të lartë.Llojet e ndryshme të zorrëve hidraulikë u shërbejnë industrive të ndryshme, duke luajtur role kryesore në jetën e përditshme. Në përgjithësi, ekzistojnë tre përforcime kryesore

Përdorimet e zorrëve hidraulike

Produktet përdoren kryesisht për mbështetjen hidraulike të minierave, minierat e fushës së naftës, të përshtatshme për ndërtimin inxhinierik, ngritjen dhe transportin.

Si të lidhni zorrët hidraulike

Kur përputhen nyjet e zorrëve hidraulike me pajisje të tjera, hapi më kritik është sigurimi i mbylljes midis zorrëve hidraulikë dhe zorrëve.

Ne mirëpresim sinqerisht miqtë që të vizitojnë kompaninë tonë dhe të bashkëpunojnë me ne në bazë të përfitimeve të ndërsjella afatgjata.Ne mezi presim të marrim kërkesat tuaja së shpejti.

Na ndiq:

NA KONTAKTONI

KATEGORITË

E drejta e autorit © Hebei Youlu Fluid Technology Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Shtëpi