Na dërgoni Email

Merrni mbështetje të shpejtë

+86-21-63335991
Montimi hidraulik
Shtëpi » Zorrë hidraulike » Montim hidraulik

Montimi hidraulik

 • Përshtatës hidraulik
  UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të përshtatësve të zorrëve hidraulike për aplikime të shumta.
 • Bashkues i shkyçjes së shpejtë ST
  Lidheni me montim për aplikim të shpejtë të lëngjeve.
  √ Materiali: Tunxh / Çelik inox / Çelik me karbon
  √ Fije: Metric, BSP, NPT
 • Montimi i zorrës hidraulike të ngurtë 10143 MP
  Lëngje hidraulike dhe vajra lubrifikues me bazë nafte, lidhje me zorrë të të gjitha llojeve.
  √ Materiali: Çeliku me karbon të farkëtuar / Materiali SS 316 sipas kërkesës
  √ Lloji: Drejt, bërryl 45 gradë, Bërryl 90 gradë
  √ Fije: Metrikë, BSP, BSPT, NPT, JIC, ORFS, Kodi 61/62 Fllanxha, Banjo, etj.
 • Montimi rrotullues i zorrës hidraulike 11343 MP
  Lëngje hidraulike dhe vajra lubrifikues me bazë nafte, lidhje me zorrë të të gjitha llojeve.
  √ Materiali: Çeliku i karbonit Nr.45 / SS 316 material sipas kërkesës
  √ Lloji: Drejt, 45 gradë , 90 gradë
  √ Fije: Metrike, BSP, BSPT, NPT, JIC, ORFS, Kodi 61/62 Fllanxha, etj.
 • Montim sediljeje me kone JIC 74°
  UGW furnizon produkte të llojeve të ndryshme të zorrëve hidraulike dhe pajisje të zorrëve për të përmbushur kërkesa të ndryshme, nga montimi i shtrënguar një-copës, dy pjesë, bashkimet e shpejta, modelet: JIC, SAE, BSP... Pajisjet JIC përmbushin aftësinë e lartë të rezistencës ndaj korrozionit, duke siguruar jetëgjatësi dhe performancë pa rrjedhje pas shtrëngimit....
 • BSP FEMËR 60° MONTIM KON
  Pajisjet BSP
  1. Madhësia plotësisht në përputhje me aktin e blerjes në treg, me dimension të saktësisë së lartë
  2. Aftësi superiore ndaj korrozionit, jetëgjatësi e qëndrueshme e punës
  3. Mbështet shërbimin e personalizuar të printimit të logos
 • Ferrule
  UGW furnizon modele të ndryshme të Ferrule për përshtatjen e montimit 2-copëshe, për aplikimin e gërshetit me 1 tela, gërshetën me 2 tela, spiralën me 4 tela dhe zorrën spirale me 6 tela.
 • NPT Mashkull Fije e drejtë
  Fije mashkullore e montimit të zorrës UGW:
  1. Madhësia plotësisht në përputhje me aktin e blerjes në treg, me dimension të saktësisë së lartë
  2. Aftësi superiore ndaj korrozionit, jetëgjatësi e qëndrueshme e punës
  3. Mbështet shërbimin e personalizuar të printimit të logos
 • Montimi i sediljeve të sheshta për femra ORFS
  Pajisjet ORFS përfshijnë një unazë O, e disponueshme për forma/engjëll të ndryshëm për kombinim.Pajisjet UGW ORFS ofrojnë performancë rezistente ndaj rrjedhjeve, me zëvendësim me rënie, efikase të mira për eliminimin e çdo aksidenti rrjedhjeje në aplikimin hidraulik.
 • Fllanxha SAE
  SAE ofron një gamë të plotë të pajisjeve SAE Fllanxhash dhe Fllanxhash - fllanxha klasike 61, 62 dhe më shumë... Fllanxhat përputhen me vlerësimin e presionit 3000psi/6000PSI.Për përdorim me zorrë të përforcuar me gërshet teli dhe zorrë të përforcuar me spirale teli.
 • Seria e dritës me kone metrike mashkullore 24°
  Seritë Metrike Mashkullore 24°Cone janë bërë me cilësi të lartë për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe dridhjeve.UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe madhësive të filetove metrike ose makineri të shumta hidraulike.
 • Seria Metrike Mashkullore 24°Ce Heavy
  Seritë Metrike Mashkullore 24°Cone janë bërë me cilësi të lartë për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe dridhjeve.UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të modeleve me fije metrike dhe madhësisë ose makinerive të shumta hidraulike.

KATEGORITË E PRODUKTEVE

PRODUKTET E FUNDIT

UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të përshtatësve të zorrëve hidraulike për aplikime të shumta.
0
0
Seritë Metrike Mashkullore 24°Cone janë bërë me cilësi të lartë për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe dridhjeve.UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe madhësive të filetove metrike ose makineri të shumta hidraulike.
0
0
Seritë Metrike Mashkullore 24°Cone janë bërë me cilësi të lartë për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe dridhjeve.UGW ofron një përzgjedhje të gjerë të modeleve me fije metrike dhe madhësisë ose makinerive të shumta hidraulike.
0
0
Ne mirëpresim sinqerisht miqtë që të vizitojnë kompaninë tonë dhe të bashkëpunojnë me ne në bazë të përfitimeve të ndërsjella afatgjata.Ne mezi presim të marrim kërkesat tuaja së shpejti.

Na ndiq:

NA KONTAKTONI

KATEGORITË

E drejta e autorit © Hebei Youlu Fluid Technology Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Shtëpi