Na dërgoni Email

Merrni mbështetje të shpejtë

+86-21-63335991

Prodhuesi profesional i zorrëve hidraulikë

UGW prodhon një gamë të plotë të zorrëve hidraulikë, me madhësi nga DN06-DN51;Pajisje, dhe montime hidraulike OEM. 
Zorra hidraulike me cilësi të lartë, rezistente ndaj gërryerjes dhe të akredituar që mbulojnë një gamë të gjerë standardesh ndërkombëtare. 
Përmbush dhe tejkalon standardet SAE/DIN EN/ISO, me performancë të shkëlqyer cilësore, siguri dhe jetëgjatësi.

Zorrë hidraulike

Tubi UGW prodhon posaçërisht zorrën hidraulike me presion të lartë dhe zorrën industriale të larës me presion në Kinë me më shumë se 20 vjet përvojë.Prodhimi i zorrëve duke përfshirë standardin SAE 100 /EN 853 EN 856 dhe ISO 18752. Përveç kësaj, fabrika e zorrëve UGW e zhvilluar me teknikën e patentave për të prodhuar disa performancë të zorrëve tejkalon standardin ndërkombëtar me rreze të vogël përkuljeje dhe performancë më të lartë të testimit të impulsit.Llojet më të njohura janë 4SK 4SKT dhe 6SK.
Zorrat UGW përdoren në aplikime të ndryshme kryesisht si makineri ndërtimi, miniera, bujqësi, detare, pastrim me presion të lartë, naftë dhe gaz etj.
Fabrika UGW u shërben të gjithë klientëve me cilësi, durim dhe teknologji të re.

Llojet e zorrëve hidraulike UGW

Pse të zgjidhni zorrët hidraulike UGW

 • Jetë më e gjatë shërbimi
  1 tel 300,000 cikle, 2 tela 400,000 cikle, 4 tela deri në 1 milion cikle!
 • Prodhimi i gjurmueshëm
  Çdo hap i prodhimit gjendet lehtësisht me kartën e gjurmimit për të kontrolluar cilësinë.
 • Modernizimi i fabrikës
  Sipërfaqja e uzinës është 70,000 m³, duke përfshirë 1 fabrikë përzierjeje gome dhe 2 fabrikë prodhimi zorrësh.
 • Kultivim i thellë i industrisë
  Duke hyrë në industrinë e gomës që nga viti 1997, marka UGW e lindur në vitin 2013.

Pikat e jashtëzakonshme të zorrëve UGW

 • Gama e gjerë e presionit të punës nga 580 PSI -1,000,000 PSI, dhe zorrë isobarike
 • Rreze më e vogël e përkuljes, e lehtë për t'u instaluar
 • Performanca e shkëlqyer e impulsit, tejkalon standardin SAE/EN/DIN
 • Rezistencë ndaj konsumit, rezistencë ndaj ozonit, rezistencë e mirë ndaj lodhjes
 • Mbështetje OEM

KËRKONI NJË CITA TANI

Konsultime profesionale 24-orëshe në internet para shitjes, shërbime pas shitjes dhe reagime të menjëhershme.

FAQ

Pyetjet e shpeshta
 • Çfarë është zorra hidraulike?
  Krijuar me Sketch.
  形状 Krijuar me Sketch.
  Një zorrë hidraulike është një lloj zorrësh i specializuar që do ta gjeni në shumë ambiente tregtare dhe industriale.Zorrat hidraulike zakonisht ndërtohen nga gome ose tela fleksibël dhe kanë një sërë shtresash për t'i dhënë zorrës forcën dhe qëndrueshmërinë e tij.

  Zorrat hidraulike janë projektuar posaçërisht për të dhënë lëng hidraulik në ose ndërmjet komponentëve hidraulikë, valvulave, aktivizuesve dhe veglave.Zakonisht është fleksibël, zakonisht i përforcuar dhe zakonisht i ndërtuar nga shtresa të shumta përforcimi, pasi sistemet hidraulike shpesh funksionojnë në presione të larta ose shumë të larta.
 • Cilat janë standardet e prodhimit të zorrës hidraulike?
  Krijuar me Sketch.
  形状 Krijuar me Sketch.
  Shumica e zorrëve prodhohen sipas standardeve ISO, SAE ose normave evropiane (EN), këto të fundit bazuar në standardet e mëparshme gjermane DIN.Këto standarde veçmas janë standarde ndërkombëtare, standarde amerikane, standarde evropiane.Të gjitha përdoren gjithashtu në të gjithë Azinë, megjithëse ky treg po graviton ngadalë drejt specifikimeve EN, kryesisht sepse zorra e vlerësuar me EN ka një vlerësim më të lartë presioni krahasuar me zorrën SAE me madhësi të ngjashme.Kjo jep faktorë më të mëdhenj sigurie nëse një aplikim nuk ka nevojë për presionin më të lartë të punës.

  Fabrika UGW prodhon zorrë në mënyrë rigoroze sipas standardeve ndërkombëtare, të gjitha zorrët plotësojnë dhe tejkalojnë standardet SAE/EN/ISO.
 • Nga se përbëhet zorra hidraulike?
  Krijuar me Sketch.
  形状 Krijuar me Sketch.
  Zorra hidraulike përbëhet nga 3 pjesë kryesore, goma e brendshme rezistente ndaj vajit - gome nitrili, 1 tela/2 tela/4 tela/6 tela me tela çeliku dhe goma e jashtme rezistente ndaj gërryerjes.
 • Çfarë specifikash ka zorra hidraulike?
  Krijuar me Sketch.
  形状 Krijuar me Sketch.
  ID, OD, presioni maksimal i punës, presioni min shpërthyes, min BR, temperatura, pesha e njësisë etj.
 • Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni zorrën hidraulike?
  Krijuar me Sketch.
  形状 Krijuar me Sketch.
  1. Presioni i punës: Presioni i mjaftueshëm i punës është çelësi, ju lutemi zgjidhni kufirin e duhur për presionin maksimal të punës dhe shikoni nëse ai mund të përmbushë kërkesat.

  2. Diametri i brendshëm i zorrës: Madhësia e diametrit nuk duhet të jetë shumë e madhe apo e vogël.Për t'u siguruar që lëngu të transferohet pa probleme pa bllokim, ai mund të zgjidhet sipas diametrit të produktit të përdorur

  3. Diametri i jashtëm i zorrës hidraulike: sipas diametrit të produktit të përdorur, ai nuk mund të jetë shumë i madh ose shumë i vogël për të siguruar montim normal pa rrjedhje

  4. Mjedisi i përdorimit: zgjidhni zorrën sipas mjedisit të përdorimit

  5. Madhësia e gjatësisë: Sipas madhësisë së produktit dhe kushteve specifike të përdorimit, zgjidhni madhësinë e duhur të gjatësisë, përpiquni ta bëni atë në rregull, dhe mos lejoni që të përkulet tepër ose të mbahet në një gjendje tensioni të madh

  6. Rrezja minimale e përkuljes: Për shkak se zorra hidraulike ka kërkesën për rreze minimale të përkuljes kur e përdorni, është e nevojshme të merret parasysh pozicioni specifik i produkt që përdor zorrën hidraulike për të përcaktuar rrezen e duhur minimale të përkuljes, në mënyrë që mjedisi normal i përdorimit të zorrës hidraulike të mos e kalojë rrezen minimale të përkuljes
Ne mirëpresim sinqerisht miqtë që të vizitojnë kompaninë tonë dhe të bashkëpunojnë me ne në bazë të përfitimeve të ndërsjella afatgjata.Ne mezi presim të marrim kërkesat tuaja së shpejti.

Na ndiq:

NA KONTAKTONI

KATEGORITË

E drejta e autorit © Hebei Youlu Fluid Technology Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Shtëpi